tirsdag 26. april 2011

Tida fram til i dag

Sidan sist har det skjedd so mykje at eg ikkje har hatt tid til å skrive noko om det, eller, eg har prioritert andre ting. Som skulearbeid og sånnt. Skal prøve å bli flinkare, men kan ikkje love noko. Neste veke blir det ei rein h****ttes veke med mattetentamen på tysdag, historieforedrag på onsdag, biologitentamen på torsdag og spansktentamen på fredag (no i våre dagar seier man kanskje heildagsprøver i staden for tentamen, men tentamen høyrast kulare ut, så desså!)
Vell....kva har skjedd i det siste....?


Eg har vore ei veke i Barcelona med spanskklassene på trinnet, fantastisk oppleving! Barcelona er difinitivt ein by eg skal attende til!Litt av byen, bilde tatt frå Tibidabo, ein super fornøyelsesparkEg har kjøpt med kamera, min finaste baby atm....
Eg var i Trondheim på NM i Janitsjarmusikkorps, budde på hotell med to klarinettar, Synne & Iselin. Vi hadde det superkjekt, sjølv om vi ikkje vann. Kom på 7.plass av 15 i vår divisjon, ellernokesånnt.
Det har vore påske, og Nina har vore heime, og jaggu vart det ikkje ein liten hyttetur på Skinlohytta i lag med frk Nina og hr Einar. Funfunfun! Vi var reine Lars Monsen-gjengen, fakta faen! Vi trossa djup snø på truger, utan å ha hatt so altfor store kunnskapar til truger. Superfun!
Har ikkje tid til å skrive meir no, har engelsktentamen i mårra....Og btw, eg har påskeegg i lilla kartong. MOHAHAHA
Dette innlegget blei publisert dagen etter det vart skreve, pga dritinternett i heimen. Tentamenen gjekk fint, håpar eg.

4 kommentarer:

 1. Det skjedde eigentleg veldig mykje på få dagar. Men det kan ein like^^ Og ein likar kameraet, t-skjorta og blå himmel:P

  SvarSlett
 2. serr! nederste bildet... HOT <33

  SvarSlett
 3. axc: Hahahahahahahahahaha
  Takk <3

  SvarSlett